Русские видео

Иностранные видео




Скачать видео: Скачать MP3: Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу

Title : KULI BANGUNAN
Singer by Fendik adella
Songwriter by SONNY JOSZ


Musisi :
Kendang : Noupy ADELLA
Bass : Pak Eko ADELLA
Gitar melody : Momon ADELLA
Ritem : Sarmo ADELLA
Kyboard 1: Nyemung ADELLA
Kyboard 2 : Pras ADELLA
Tamborin : Saridin ADELLA bakul kaos
ZYROF47 : 081212129158 https://wa.me/c/6281212129158
Suling : Fendik ADELLA
Pimp ; H TOTOK SR
============================

Dengarkan Playlist terbaik kami hanya di langit musik :
https://www.langitmusik.co.id/sharePl.do?playlistId=14772974

Lyric :
Telung tahun aku kenal kowe
Hubungane podo rakete
Bapak ibu kabeh wis setuju
Kepingin duwe mantu aku

Kowe seneng aku yo seneng
Podo-podo nduweni tresno
Sumpah janji neng pinggir kali
Nanging saiki kowe sing ngingkari

Tak belani dik kerjo bangunan
Ora perduli panas lan udan
Tak belani dik kerja bangunan
Demi tresno marang sliramu

Aku ora nyono kowe arep ngono
Tego temen kowe ninggalno aku
Aku ora nyono kowe arep ngono
Tega temen kowe ninggalno aku

Reff

ulangi dari awal

=============================
Copyright © 2022 Henny Adella. All rights reserved.

Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
\u0026 Subscribe Chanel Youtube Henny Adella

Comments