Русские видео

Иностранные видео




Скачать видео: Скачать MP3: Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу

HAPPY ASMARA - MADIUN NGAWI (Official Live Music)

Title : Madiun Ngawi
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Sonny Josz
Arrangement Music By : Royal Music

Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu\"PAMAN\" = Gitar Akustic Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Timothy Pradana= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass

LIRIK
Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

#RoyalMusic #HappyAsmara #MadiunNgawi

Comments