Русские видео

Иностранные видео


Скачать с ютуб HAPPY ASMARA - CIDRO 3 ( Official Live Music ) | Ora Perpisahan Seng Dadi Getun Ning Ati

00:06:20 3,4 млн просмотров


Скачать видео: Скачать MP3: Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу

HAPPY ASMARA - CIDRO 3 ( Official Live Music ) | Ora Perpisahan Seng Dadi Getun Ning Ati

Title : Cidro 3
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Faried DS
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing \u0026 Mastering : Deden Mahdyan

Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu\"PAMAN\" = Gitar Akustic Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Timothy Pradana= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass

LIRIK
Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...

Jare Kowe Wes Ngukir Jenengku...
Mbok Patri Ning Njero Atimu...
Yen Iling Mbiyen Karo Janjimu...
Tresnomu Mung Siji Yo Aku...
Ningopo Saikine Cidro...
Kabeh Omongmu Kuwi Gombal Mukiyo...

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...
Nyenengi Wong Koyo Sliramu...
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...
Ningopo Sak Ikine Tego...
Ning Ngarep Moto Kowe...
Nggandeng Wong Liyo

Ho...ho...ho...ho...Keiris Atiku

REFF
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...
Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...
Gulone Manis ...Isih Manis Madu...
Mergane Sing Mbok Iris Atiku...

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...
Nyenengi Wong Koyo Sliramu...
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...
Ningopo Sak Ikine Tego...
Ning Ngarep Moto Kowe...
Nggandeng Wong Liyo

Ho...ho...ho...ho...Keiris Atiku
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...
Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...
Gulone Manis ...Isih Manis Madu...
Mergane Sing Mbok Iris Atiku...
Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...

#HappyAsmara #Cidro3 #RoyalMusic

Comments